Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 30 reviews
Snel en goed

Michael doet al jaren het onderhoud van de ketel bij ons, maar nu was deze toch echt aan vervanging toe. Michael heeft in no time een pracht van een Atag bij ons geïnstalleerd. Hij draait als een zonnetje en maakt vrijwel geen geluid. Kortom erg bij met Michael en onze nieuwe CV ketel!

Echte vakman

Ik ben blij met zo'n vakkundige loodgieter die weet waar hij het over heeft. Mijn lekkage is verholpen - ook met de hevigste regen komt er geen water meer binnen. Dus toen ik een nieuwe CV ketel nodig had, wist ik wel wie ik moest bellen. En ook dat was heel snel en goed geregeld.

Michaël heeft bij ons een nieuwe cv-ketel geplaatst. De plek is voor een installateur op z’n zachtst gezegd onhandig: op de vliering zonder loopruimte en slechts bereikbaar met een losse trap. Michaël dacht met ons mee en stelde voor om een steiger te plaatsen. Ook het kleine dakraampje in een lastige hoek waar hij doorheen moest om de afvoer aan te sluiten, zag hij niet als een probleem. Dat gaf voor ons de doorslag om deze klus door Michaël te laten uitvoeren. We hebben er geen spijt van gehad, alles is goed en netjes afgehandeld.

Na wat perikelen met onze oude ketel Michael ingeschakeld die tot de slotsom kwam dat vernieuwing aan de orde was. Na een goed advies is er snel en deskundig een nieuwe geplaatst. Het is makkelijk om contact te leggen en afspraken te maken met Michael en de uitvoering is slagvaardig.

Na 16 jaar maakte mijn oude verwarmingsketel een enorme herrie. Michael had in de afgelopen al een aantal reparaties uitgevoerd aan de oude ketel, maar nu was het toch echt tijd voor een nieuwe verwarmingsketel. Het is weer een Atag geworden. De herrie is voorbij en nu kan ik via mijn app op de telefoon de temperatuur instellen. Perfecte service, dank Michael.

TOPPER

Michael heeft onze cv al een tijdje in onderhoud maar helaas begaf onze oude Vaillant het gisteren, s'avonds hing er al een nieuwe Atag! Perfect en supersnel geregeld!

Nette vakkundige installatie

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe ATAG ketel. Na een goed en duidelijk advies heeft Michael de ketel erg netjes en vakkundig bij ons geïnstalleerd.

Vervanging CV-ketel

Michael heeft bij ons een nieuwe ATAG cv-ketel geïnstalleerd; snel, vakkundig, betrouwbaar! Duidelijke offerte en goed advies. Eersteklas vakman!
Ik hoop geen loodgieter meer nodig te hebben, maar weet wel wie ik moet bellen indien ...

Na onstuimig weer spontane lekkage in ons rijksmonumentje... Van die dingen die gebeuren als het écht niet uitkomt. Michael hielp ons gelukkig snel uit de brand.

by Mik en Maarten on Beelen Loodgietersbedrijf

Michael heeft vandaag onze CV-ketel vervangen. Prima werk, aardige man en harde doorwerker. Blij dat het zo is geregeld en fijn om nu een goed en betrouwbaar adres te hebben voor loodgieterswerkzaamheden! Aanrader!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»