Over Ons

Michael begon na het afronden van zijn opleiding tot loodgieter, al snel met werken in de branche en heeft langdurig in loondienst gewerkt bij twee gerenommeerde loodgietersbedrijven in Haarlem. In 1992 werd hij zelfs 3e bij een landelijke wedstrijd voor installateurs. Na ruim 20 jaar werken in loondienst, heeft Michael besloten om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels werkt hij ruim 4 jaar als zelfstandig loodgieter in Haarlem en omgeving.

intro_e

Beelen loodgietersbedrijf is een betrouwbare partner voor kleinere reparaties maar ook voor het aanleggen van uw keuken, badkamer of cv installatie, en dak en zink werk. Advies en installatie bij keuzes rondom duurzame energie is uiteraard ook mogelijk.

Michael volgt regelmatig bijscholingscursussen om u ook zo goed te kunnen blijven ondersteunen bij trends in de markt.

Loodgietersbedrijf Beelen kiest voor een betrouwbare en persoonlijke aanpak. Wij adviseren en voeren uit, u kiest voor een klein en betrouwbaar bedrijf waar de klant centraal staat en waar goed naar uw wensen geluisterd wordt. We zijn in staat om u met een breed pakket aan producten te ondersteunen en te helpen bij problemen in en rondom uw huis.

SanitairVerwarmingDak & ZinkZonneboilers
SanitairVerwarmingZonnepaneel boiler