Duurzame energie, zonneboilers en PV panelen.

Met de stijgende energie prijzen is het voor vrijwel elke huishouden interessant om een zonneboiler te plaatsen of te kiezen voor duurzame energie met PVpanelen.

Een zonneboiler is een voorraadvat voor water dat opgewarmd wordt door zonnewarmte. Een zonneboiler kan voor iedere willekeurige cv ketel geplaatst worden. De besparing kan oplopen van 50 tot 80% op warm water- en gasverbruik. Beelen Loodgietersbedrijf levert in Haarlem en omgeving, zonneboiler systemen van Atag, Remeha, Nefit, Vaillant en Bosch. Andere merken ook in overleg.

Wilt u meer weten over de werking van zonneboilers dan verwijzen wij u graag naar de informatie van Atag: Klik hier voor meer informatie.

PVpanelen worden geplaatst op het dak van uw huis of garage. Door de warmte van de zon wordt energie opgewekt en teruggeleverd aan het net. Hierdoor kunt u veel energie besparen op stroomgebruik.

Beelen Loodgietersbedrijf  levert ook PV panelen en wel van het merk Nefit. PVPanelen kopen doe je niet zomaar daarvoor moet je je wel goed laten informeren. In de praktijk blijkt dat goedkopere merken vaak niet aan een keurmerk voldoen en dat de levensduur van deze panelen stukken korter is en de opbrengst minder. Nefit is een betrouwbaar merk en levert goede garantie en service volgens een keurmerk. Dat past goed bij de uitgangspunten van Beelen Loodgietersbedrijf Haarlem.

Wilt u meer weten over zonnepanelen dan verwijzen wij u graag naar de informatiebrochure van Nefit. Klik hier om de brochure te downloaden.

In sommige gemeenten wordt subsidie verstrekt wanneer u duurzame producten plaatst in een bestaande woning. Kijk hiervoor op de website van uw gemeente.

SanitairVerwarmingDak & ZinkZonneboilers
SanitairVerwarmingZonnepaneel boiler